Birliğimiz ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan eğitimde afetler kapsamında işyerlerindeki riskler, afet ve acil durum öncesi hazırlıklar, afet ve acil durum sonrası ilk saatlerde yapılması gerekenler ile afet acil durum sırasında doğru davranışlar anlatılacak, eğitim sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere https://akademi.tobb.org.tr/ linkinden üye olarak katılabilirsiniz.

* Tüm üyelere katılım ücretsizdir.

Program: 14:00 – 15:00
İşyerleri İçin Afet Farkındalık Eğitimi Abdulsamet EROLOĞLU

Afet ve Acil Durum Eğitim Merkezi Eğitmeni Seminer ile ilgili;

iletişim: akademi@tobb.org.tr , 0312 218 24 00

*Eğer TOBB Akademi üyesi iseniz belirlediğiniz mail ve şifre ile TOBB Akademi üzerinden ilgili eğitime kayıt olarak takip edebilirsiniz. Kayıt sonrası bildirdiğiniz mail adresine zoom kayıt linki gönderilecektir. Zoom kaydınızı tamamladıktan sonra mail adresinize gönderilen katılım linki ile toplantıya katılım sağlayabilirsiniz.