Tarihçe

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası 01.02.1981 Ttarihinde ilk yönetim kurulu toplanmış ilk müteşebbis heyet Mesut ŞENKOYUNCU, Hasan ORTALIK, Mehmet HELVACIOĞLU, Kadir HOŞGÖR, Nihat TOKSÖZ, Mehmet YALÇIN, Mustafa GÜLEÇ, Hasan Hüseyin YILMAZOĞLU, Çetin POYRAZLAR, İsmail DÜVENCİ, Çetin VAR, Saadettin MERİÇ, Ekrem ERGÜN, Sezai YAĞCI, Özcan KIRAY,  Doğan DİKİCİ, Saadettin SARCAN, Mahmut DÜVENCİ, Ali YILMAZ, Kanber YÜCE, Adem AYDIN, Hasan ÇELEBİ, Birlik Süt Ltd. Şti., Süleyman GÖÇÜN, Kamil YÜKSEL ve Sabahattin ÇOKAN’dan oluşmuştur.

1981 yılında kurulan odamız, bir pasaj içinde ufak bir mekanda faaliyete geçmiş olup,1989 yılında balık pazarı üzerinde bulunan mülkiyeti belediyeye ait bir binaya taşınmıştır. 1992 yılında ilçemize bacasız ekonomiyi kazandırmak için balık pazarı üzerinde bulunan binasını Mustafakemalpaşa Meslek Yüksek Okulu’na bırakmış ve yine belediyeye ait Tahıl Meydanı’nda bulunan binaya taşınmıştır. 2001 yılında almış olduğu arsa üzerine kendi binasını yapmış ve 2003 yılından itibaren daha geniş, ferah bir binaya taşınmış ve odamız yeni binamızda üyelerimize hizmet vermeye devam etmektedir.