Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO), kentin ekonomisine ışık tutmak amacıyla bu yıl 25’inci kez düzenlediği ‘Bursa 250 Büyük Firma Araştırması-2021’ sonuçları açıklandı.Bursa’nın en büyük 250 firmasının belirlediği listeye, Mustafakemalpaşa’da gıda, tekstil ve metal sektörlerinde yatırımları bulunan 4 firma girdi.

Firmaların; katma değerleri, öz kaynakları, aktif toplamları, vergi öncesi dönem kârları/ zararları, ihracatları, ücretle çalışanları, üretimden satışları ve FAVÖK hesaplarına göre sıralandığı listede, Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı Tat,Önallar ve OSB’de fabrikaları bulunan Harput ve Üçge  yer aldı.

Listede yer alan firmalarla gurur ve büyük onur duyduklarını ifade eden Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tekin UZKINAY, üreten tüm sanayicilerimiz ülkemiz ekonomisine katkıları ile ekonominin kahramanlarıdırlar. Üretimin ve istihdamın, ihracatın gerçek kahramanları olan bu işletmelerimiz şehrimizin kalkınmasında ve markalaşmasında önemli bir rol üstlendiler. Firmalarımızın başarılarında payları olan herkese Teşekkür ediyorum.