Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında “Kardeş Oda" protokolü imzalandı. İmza protokolüne, Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Tekin UZKINAY, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İbrahim ÖZMEN, Yönetim Kurulu Muhasip üyemiz Halim YAVUZ, Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih ERBAY, Meclis Başkan Yardımcımız Suat KIRAY, Meclis Üyemiz Soner DADAK ve Odamız Genel Sekreteri Birol DENİZLİ katılım sağladılar.

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tekin UZKINAY, odada düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasını örnek aldıklarını belirtti. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın 7 bin üyesi ile Trakya'nın en büyük ticaret ve sanayi odası olduğunu ayrıca TOBB’nin Akreditasyon çalışmalarında birinci olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile montör oda ve kardeş oda olarak  "Lider pozisyonda, birlikte neler yapabiliriz önce onları konuştuk. Bu bağlamda iki odanın kardeş oda olma protokolünü imzalamaya karar verdik. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası başkanına ve Yönetimine teşekkür ediyoruz." dedi

Heyet Protokol imza töreninden sonra bugün açılışı yapılan Çorlu  tarım fuarını ziyaret ederek daha sonrasında ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret ettiler.