Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Akreditasyon sistemi çalışmaları kapsamında, 15. ve 16. Dönem Akreditasyon süreci devam eden Odamızın gerçekleştirilen denetiminde, Yönetim Kurulu Başkanımız Tekin UZKINAY, Genel Sekreterimiz  Birol DENİZLİ, Akreditasyon  Sorumlumuz Soner GÜNEŞ'in Katılımlarıyla, Yönetim ve Oda Borsa Mevzuatı, Mali Yönetim, İnsan Kaynakları Yönetimi, İş Planlaması ve Yönetimi, Haberleşme ve Yayınlar, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı, Üye İlişkileri, Kalite Yönetimi, İletişim Ağı, Politika ve Temsil, Bilgi - Danışmanlık ve Destek, İş Geliştirme ve Eğitimi gibi tüm hizmet faaliyetleri ve kalite dökümantasyon sistemi Türk Loydu Denetçisi Özlem BOCUTOĞLU tarafından incelendi. Kalite standartlarımızı yükseltmek ve üyelerimizin iş dünyasında daha etkili hizmet verebilmesinisağlamak amacıyla çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.