ÜYELERİMİZİ İŞ YERLERİNDE ZİYARET ETMEYİ SÜRDÜRÜYORUZ..

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tekin UZKINAY, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Soner DADAK, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet ÇALIŞKAN ve Sinan TAŞKIN oda üyelerine yönelik ziyaretler gerçekleştirdi.

SEÇİM SONRASI HEM TEŞEKKÜR HEM İSTİŞARE

Başkan UZKINAY, üyelerle sürekli iletişim içinde olacaklarını belirterek: “ Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilk amacımız Mustafakemalpaşa ekonomisine değer katmak, bu bilinçle gerek seçim öncesi gerekse seçim sonrası belirlediğimiz hedeflere ulaşma yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Seçime katılan üyelerimize teşekkür etmek ve onların fikirlerini almak için ziyaretlerimize başladık. Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odasına yakışır bir seçim yaşamamıza yardımcı olan tüm üyelerimize teşekkür ederim” dedi.