Kanun  kapsamındaki borçlar  için  yapılandırmaya  başvuranların, borç  taksitlerinin  birincisini  Kanunun yayımlandığı tarihi takip eden üçüncü ayın sonuna kadar (31/07/2023), kalanını ise aylık dönemler hâlinde ve azami toplam dokuz  eşit taksitte (son taksit tarihi 29.03.2024) ödemesi gerekmektedir. Azami dokuz taksite kadar olan yapılandırma hakkının ne şekilde kullanılacağını üye başvurusunda belli edecektir. Üye tarafından belirlenecek olan taksit adedi, ödenecek toplam borç tutarını değiştirmeyecektir.Üyeler, toplam anapara borç tutarını yukarıda belirtilen taksit sürelerini geçmemek üzere kredi kartı ile de taksitlendirebileceklerdir.

===============================================================================================================

TİCARET SİCİL ÖDEMELERİNİZİ VE ODA AİDAT ÖDEMELERİNİZİ;

Odamıza gelerek Nakit ve ya kredi kartı kullanarak,

Banka Havalesi ve ya EFT yaparak ödeyebilirsiniz.

Not: Banka havalesi ve EFT ile ödeme yapacak üyelerimizin açıklamaya üye firma adı eklenmesi zorunludur.

Aksi taktirde ödemeler karşılık bulmayacaktır.

Banka Hesap Bilgileri

HALK BANKASI MUSTAFAKEMALPAŞA ŞUBESİ