Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası

MKPTSO Yönetimi Tübitak 4006 Bilim Fuarı açılışına katılım sağlayarak, öğrencilerin yapmış oldukları 20 projeyi incelemede bulundular.

Hoşgör Plastik Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni ülkemize ve ilçemize kazandırmış oldukları ihracatlarından dolayı tebrik ediyoruz.

Odamız Genel Sekreteri Birol Denizli Hasan Celal Güzel Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına katılım sağladı.

Coğrafi İşaret Webinarları

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı İle Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği, Tobb Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi Arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü

Yönetim Kurulu Başkanımız Tekin UZKINAY 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Marmara Bölgesi Oda/Borsaları Stratejik Plan Çalıştayına Katılım Sağladık.

GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Meslek Lisesi Öğrencileri İçin Python'a Giriş Eğitimi

Oda Başkanımız Tekin Uzkınay, TOBB Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısına Katıldı

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tekin Uzkınay Gümrük ve Turizm İşletmeleri Tic. A.Ş. Olağan Genel Kuruluna Katıldı.

TOBB Akreditasyon Geliştirme Ziyareti

Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen İlhan ÖKDEM’e hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Mikro ve Küçük İşletmelere (MKİ) Hızlı Destek Programı

KOSGEB Başkanlık Müşaviri Ahmet Akdağ ve KOSGEB Bursa Batı Müdürü Erkan Güngör Odamızı ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Tarafından Yaptırılacak Olan 154 Okul Hakkında Görüşmeler Tamamlandı

Ulusal Eğitime Katkı Protokolü

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer MATLI’ya hayırlı olsun ziyareti

Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Yönetim Kurulu Çalışmaları İş Birliği Protokolü